6. oktoober 2018

KIRJU PÄEV

Mõni koolipäev on eriliselt kirju nagu seda oligi neljapäeval. Esimeses tunnis oli meil külalisõpetaja Valve. Tema külla kutsumine sai alguse lugemispalast, kus teemaks oli õppimine liitklassis. Kes veel tunneks paremini liitklassi elu, kes veel praegugi meie koolis liitklassis õpetab, kui mitte õpetaja Valve.
Ta oli ette valmistaunud tunni rändlindudest . Esmalt lubas ta ise valida, kes soovib jääda 2. klassi õpilasteks, kes juba tunneb, et saab hakkama 3. klassis. Tööülesanded olid mõlemale "klassile" sarnased kui ka erineva raskusega. 
Tunni 2.osas rääkis õpetaja oma tööst Naha koolis ning tutvustas oma raamatut, mille ta ise on kokku pannud. Kõik õpilased soovisid raamatut endale kingituseks ning toimus ka asjalik autogrammi jagamine.
Teise tunni ajal olime reaalainete nädala puhul füüsikaklassis, kus õpetaja Eve tutvustas tööd robotitega ning ühiselt sai proovida robootikat ja matemaatikat.
Loodusõpeuse kontroltööks kordamisel asus õpetaja rolli Marten, kes tutvustas puulehtede õppimiseks vajalikku materjali, mille ta koos emaga koostanud oli.








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar